Zorgondernemersechtpaar Guillaume Scheepers en Natascha Scheepers-Hendriks

Natascha is geboren in Roggel en al sinds jaar en dag actief in de zorg. Begonnen als kraamverzorgster en via de thuiszorg terecht gekomen in de intramurale zorg. Gestart bij Land van Horne in Weert en na enkele jaren de overstap gemaakt naar Proteion te Horn bij Hornerheide. Daar begonnen als verzorgende en langzaam via de weg van EVV-er en verschillende opleidingen doorgegroeid naar verpleegkundig teamleider.

 

Guillaume, geboren en getogen in Heel heeft daarentegen geen enkele ervaring in de zorg, maar dat heeft hem er niet van weerhouden om niet in het diepe te springen. Opgeleid als elektrotechnicus heeft hij bijna 25 jaar bij een elektronicabedrijf gewerkt waar hij bijna alle takken van sport heeft doorlopen. Door beëindiging van het bedrijf kwam er een tijdelijke logistieke functie op het pad, waarna hij enkele jaren bij een technisch groothandel heeft gewerkt in zowel de verkoop, logistiek en inkoop.

Samen zijn ze er van overtuigd dat de zorg voor ouderen, die steeds beperkter worden in hun doen en kunnen, binnen Catualiumhof vooral persoonlijk en mooier kan. Zo kan de regie zoveel mogelijk in eigen handen blijven ook al gaat het soms wat lastiger dan het ooit was.

Met veel passie willen ze op Catualiumhof een thuis creëren waar wordt geluisterd naar wensen van zowel de bewoners en hun naasten als personeel en vrijwilligers.

Catualiumhof, waar komt die naam toch vandaan?

het hedendaagse Heel, was een Romeinse nederzetting in de provincie Neder-Germanië. Catualium staat vermeld op de Peutingerkaart tussen Feresne (Dilsen) en Blariacum ((Hout-) Blerick).  De Germaanse naam veranderde in de loop der eeuwen via Catualium, Hathualium, Hethelium, Hethele en Hedele in 1650 in Heel. (bron Wikipedia)

Vrijwilligers gezocht!

Heb je interesse? Ga dan snel naar de vrijwilligers pagina!

Voor vragen kun je bellen naar 0475-724210 en vragen naar een activiteitenbegeleider.