Wonen bij Catualiumhof

Kleinschalig met oog voor privacy

De bewoners wonen in kleine groepen. Ze hebben een eigen zit/slaapkamer. Samen delen zij op beide etages een sfeervol ingerichte huiskamer met open keuken, waarin dagelijks activiteiten worden georganiseerd.

//

Huiselijk en veilig

Met het kleinschalige kunnen we er zoveel mogelijk naar streven dat de bewoners hun persoonlijke leefstijl kunnen voortzetten. We kijken zoveel mogelijk naar ieders eigen mogelijkheden en wensen.

Familieleden of andere verwanten spelen voor ons een belangrijke rol bij de zorg van de bewoner. Het meedenken over een persoonlijk zorgplan wordt zeer op prijs gesteld.

//

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor een plekje in ons zorgcentrum, heeft de bewoner een indicatie nodig van het CIZ (Centrum voor Indicatiestelling Zorg). Deze is aan te vragen via de huisarts.

Kleinschalig wonen voor verpleeghuiszorg valt onder de regeling WLZ (Wet Langdurige Zorg).

//

Kosten

De bewoner van Catualiumhof betaalt zelf een huurprijs voor het appartement, aangezien het wooncomponent niet onder de WLZ valt. Naast de huur betalen zij een eigen bijdrage voor hospitality, servicekosten, inrichting/ woonkosten en eigen bijdrage zorg.